Blog /

Nieuwe locatie!

woensdag juni 24, 2020

Goed nieuws! Naast onze vaste locatie bij Basic-Fit Middelburg komt daar nu Beweegcentrum DOEN bij in Koudekerke.

Al een tijdje zaten wij ons te beraden hoe wij verder konden groeien in de regio. Door een nieuwe locatie toe te voegen voor onze trainingen zagen wij hier potentie in. Voor de corona crisis waren wij al is in gesprek met de huidige eigenaar van Beweegcentrum DOEN. 

De huidige eigenaar is Daniel Muller en tevens mede eigenaar van het platform Personal Fysio. Personal Fysio is ook gevestigd in Basic-Fit Middelburg en vanwege de samenwerking was het dus ook een makkelijke stap om is in Koudekerke te kijken naar mogelijkheden.

Wij vinden het een mooie stap om nu een 2e locatie toe te voegen. Zeker nu het gezondheidsbelang steeds belangrijker wordt en de beste manier om aan je gezondheid te werken een niet zo moeilijke oplossing is. Namelijk bewegen en gezonde voeding zorgt voor betere levenskwaliteit en een flinke vermindering van de kans op ziektes.

Wij zullen nu op afwisselende dagen in beide locaties te vinden zijn en zullen ook beschikbaar zijn van maandag tot zondag.

Op naar de 3e locatie…

Beweegcentrum DOEN