Resultaten

Jurian Hart

donderdag juni 23, 2022

Op een ontzettend leuke manier ben ik bij DC terecht gekomen. We mochten bij Dimitri een kast plaatsen, dit was tijdens de nieuwbouw van de sportschool. Later die week werd ik getipt door Bas Mol dat zij een aanrader zijn betreft doelgericht sporten. Precies wat ik zocht. 

Door in het verleden een aantal keer erg last te hebben gehad van rugklachten wilde ik graag mijn stabiliteit vergroten zodat ik tijdens mijn werkzaamheden minder tot geen last zou krijgen van mijn rug. Dat is gelukt💪🏽

Charmain werd mijn ‘coach’. Vrijwel direct hadden we een klik, naast de begeleiding sparren we zo nu en dan is over wat zakelijke dingen die ons bezig houden en nemen we op maandag altijd even het weekend door 😜

Uiterst doelgericht gaat charmain te werk, goed lettend op wat mijn lichaam aankan en toch progressieve trainingen in elkaar te draaien. 

Voor mij vrij verassend dat je veel benen en billen traint om meer stabiliteit te krijgen in je romp, maar alles wat we trainen blijkt goed te werken, ruim een jaar verder 0 klachten, topfit, goed vetpercentage, 10 km aangekomen (mooie bijkomstigheid) goede conditie ondanks inspanningsastma.. 

ik ben erg blij de keuze gemaakt te hebben, we gaan er nog een jaar tegenaan.

4287faed-114c-44b4-8af5-ac2bb6a72744