Resultaten

Kirsten Dekker

vrijdag november 1, 2019

Al enige tijd ben ik bezig met gezonde voeding waar ik zo ongeveer 8 KG mee ben afgevallen. Sport/fitness was voor mij een onbekend terrein waardoor ik vaak de moed opgaf omdat ik toch niet wist wat ik aan het doen was en of ik het wel goed deed. Toch merkte ik dat voor meer progressie sport van belang is.

Ik heb jaren gevoetbald, maar door blessure is dit (momenteel) niet meer mogelijk. Ik ben eind 2017 in contact gekomen met Charmain omdat ik wel graag in beweging wil blijven, zeker nu ik niet meer voetbal. Ik vond het contact erg fijn en nu ik een fitness schema heb dat aansluit op mijn wensen voelt dat als een stok achter de deur om toch iedere keer weer naar de sportschool te gaan.

Er is goed rekening gehouden met mijn blessure waardoor ik gewoon door kan trainen. De begeleiding hierin is goed, zodat ik er juist naartoe kan werken dat deze spieren weer sterker worden.

Wat ik ook erg handig vond is dat je vooraf aan het volgen van je schema alle oefeningen krijgt uitgelegd in een sessie. Hierdoor weet je zeker hoe je de oefeningen correct moet uitvoeren.