Resultaten

Vincente Rijnders-Hofman

dinsdag september 20, 2022

Ik zou mezelf niet perse sportief noemen. Zo nu en dan heb ik wel eens wat aan gerommeld. Hardlopen, fietsen. Dat soort dingen. Maar echt mega sportief…ik was liever zuinig op mezelf.

Tot ik in september afgelopen jaar 1x te veel buiten adem was door een relatief tam heuveltje op klimmen. Het was genoeg, werk aan de winkel! Echter zag ik mijzelf niet bij de sportschool aankloppen. Uit eerdere pogingen, bleek dat ik daar in ieder geval géén materiaal voor ben. Maar wat dan wel?

DC Strength Transforming Training kwam op mijn pad. Ik vertelde in een intake gesprek wat ik zocht, iemand die me kan motiveren en vooral enthousiast kan maken voor sporten. Persoonlijke begeleiding die transparant is, waar ruimte is voor humor. Een plek waar ik mezelf kan zijn en mezelf in kan zetten om sterker te worden. 

En daar begon ik, totaal onwetend over wat sporten voor mij zou gaan betekenen. Trainen bij Dim is zoveel meer als enkel m’n oefeningen doen. Zijn persoonlijke en professionele aanpak, daar ben ik enorm door vooruit gegaan. Het heeft me niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker gemaakt. Voor dat tamme heuveltje, draai ik mijn hand niet meer om.

Na 6 maanden trainen, ik had inmiddels een gedegen basis gelegd, begon ik nieuwsgierig te worden naar wat er nog meer in zat. We hebben in goed overleg de mogelijkheden doorgenomen en ik werd heel enthousiast van Powerliften. Echt mensen, dit is zoiets gaafs! Dimitri begeleid me nu in de training op een professioneel level en vandaag trok ik “ineens” 90kg de lucht in met een conventional deadlift. En het zag er technisch nog netjes uit ook! Mega gaaf! Dat geeft toch wel een kick hoor, als je dit samen met je training coach bereikt. 

Dus, mocht je ook de regie terug in eigen hand willen nemen, sterker willen worden, zowel fysiek als mentaal. Ga naar DC Strength Transforming Center in Middelburg. Deze mannen weten samen met jou een goed gedegen trainingsplan op te zetten. En wie weet wat er voor jou allemaal nog in het verschiet ligt op sportgebied. Ga er voor! 

Dim, dankjewel voor je coaching, feedback, geduld en vooral ook je nieuwsgierigheid naar hoe jij jezelf zo in kunt zetten voor je klanten dat ze kunnen floreren op sportgebied. Ik wens je heel veel succes met de PT en je eigen verdere ontwikkeling in de krachtsport. Succes daarmee! 

Groetjes Vincente

4723ad8a-4167-4735-964e-51a212a925d1