Blog /

Perfect Performance

Perfect Performance

maandag februari 5, 2018

In de afgelopen maanden hebben wij praktijkcursussen gevolgd bij Perfect Performance Sports Center. Hier hebben Dimitri en ik de ‘Essential clinics’ en de powerlift clinics gevolgd. Bij de Essential clinics werd er aandacht besteed aan alle belangrijke oefeningen in de krachtsport. Deze oefeningen waren de squat, deadlift, push en row bewegingen. Bij de powerlift clinics gingen we nog dieper in het optimaliseren van de squat, bankdruk en deadlift techniek en leerden wij welke oefeningen bruikbaar waren om de grote drie lifts te verbeteren.

Wij hebben gekozen om deze cursus te volgen omdat de aanpak van lesgevers Dogan Tekin en Guy Droog bij onze visie past. Wij zijn voorstanders van het doen van compound oefeningen om onze cliënten te helpen met hun sport doelen. Door de clinics van Perfect Performance hebben wij gewerkt aan onze praktijkervaring, coaching skills en problemen analyseren bij uitvoeringen.

In de steeds innoverende fitnessbranche vinden wij het belangrijk dat wij ons bijscholen. Door bijscholing en zelfstudie zijn wij op de hoogte van trends en ontwikkelingen. Hier spelen wij in met onze trainingen en begeleiding. Zo kunnen wij zorgen dat wij onze methoden en adviezen verantwoorden naar iedereen, maar ook dat wij open staan voor innovaties en vernieuwingen.

http://perfect-performance.nl/

Perfect PerfomancePerfect PerfomancePerfect PerfomancePerfect PerfomancePerfect PerfomancePerfect Perfomance