Blog /

Wij zijn De Stad

donderdag maart 29, 2018

Op zaterdag 24 maart hadden wij bezoek van Edwin Mijnsbergen. Initiatiefnemer van het platform ‘Wij zijn De Stad Middelburg’. Edwin kwam langs bij de locatie Basic-Fit Middelburg om te luisteren naar ons ondernemingsverhaal.

Al een tijd waren Dimitri en ik op zoek naar een ruimte om onze diensten te verlenen en uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij de plek waar wij zelf sporten. Basic-Fit Middelburg. Vanaf 1 mei starten wij als Head-Trainer van de locatie wat het volgende inhoudt: Wij huren de ruimtes van Basic-Fit Middelburg en kunnen daarin onze eigen business opzetten en uitbreiden. Als Head-Trainer worden wij vaste gezichten op de club zodat de leden tegen betaling van onze begeleidingsdiensten gebruik kunnen maken. Beide zullen wij doordeweeks en in het weekend te zien zijn in de club.

Wij zijn erg tevreden en trots dat wij dit gerealiseerd hebben en kijken er naar uit om sporters te begeleiden naar hun specifieke doelen. Via het platform van ‘Wij zijn De Stad’ is het grote nieuws al naar buiten gekomen en wij bedanken Edwin voor zijn mooie blog over onze onderneming.

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/dc-strength-transforming-training-de-nieuwe-middelburgse-sportschool-van-de-gebroeders-sittrop/