Blog /

Kortingscode

zondag april 29, 2018

Vanaf 1 mei is ‘Strength Transforming Training’ een vast gezicht in Basic-Fit Middelburg. Wij zullen meerdere dagen doordeweeks en ook in het weekend overdag te zien zijn in de club. Al onze werkzaamheden zijn gericht op het geven van trainingen en informatie verstrekken aan de leden van Basic-Fit. Inmiddels zijn de flyers afgerond en hierop staat een eenmalige kortingscode vermeld om kennis te maken met onze diensten. Deze flyers zijn te vinden bij de receptie van Basic-Fit. 

Volg jij onze Instagram pagina ook al? Hierop delen wij nuttige informatie en tips over fitness en specifieke oefeningen. De komende periode zullen wij een aantal problemen behandelen bij de uitvoering van specifieke oefeningen. Hiermee willen wij iedereen op de goede weg helpen naar lange termijn resultaten.

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig? Spreek ons dan aan in de club of laat een bericht achter op onze social media kanalen.