Blog /

Partnerschap

zaterdag mei 19, 2018

Inmiddels zijn wij al een tijd gestart bij Basic-Fit Middelburg en zijn wij blij en trots met de vele positieve reacties die wij ontvangen. In de ochtend en middag zijn wij werkend zichtbaar op de club en in de avonden trainen wij op privevlak voor onze eerste powerlift wedstrijd op 9 september. Ons trainingstraject start in juni en hiermee willen wij ervaring opdoen in de powerlifting sport.

Inmiddels zijn wij ook een samenwerking gestart met een nieuwe partner: Personal Fysio. Personal Fysio is gevestigd in Basic-Fit Middelburg, maar ook op een locatie in Koudekerke. Wij werken samen met Christian Muller en Daniel Muller. Voor Personal Fysio willen wij een verlengstuk zijn in het traject van een blessurevrije sportcarriere. Ook kunnen wij door de samenwerking terugvallen op een hoogwaardig medisch sportnetwerk. Personal Fysio is rechtstreeks toegankelijk en onze sporters kunnen ook terecht bij hen voor vragen of andere randzaken. Klanten van Personal Fysio krijgen op al onze diensten 10% korting.

Wil jij kennismaken met onze diensten? Op onze flyer staat een eenmalige kortingscode. De flyers zijn te vinden bij Basic-Fit Middelburg. 

http://www.personal-fysio.nl