Blog /

Sponsoring

maandag juni 25, 2018

Zaterdag 23 juni hield FC Dauwendaele het jaarlijkse barbecue bedrijven toernooi voor spelers, sponsoren en liefhebbers. De afgelopen jaren is het bedrijven toernooi bekender geworden en uitgegroeid tot een evenement waar maar liefst 44 voetbalteams aan deelnamen. Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers wordt er jaarlijks een uitstekend toernooi georganiseerd.

Een aantal maanden geleden werden wij benaderd om sponsor te worden van het bedrijven toernooi. Mede omdat Charmain een vaste deelnemers is, een lang voetbal verleden heeft bij de jeugd en senioren en nog op vele zaterdagen aanwezig is bij de vereniging. Wij vonden dit een leuk initiatief om te sponsoren om zo te werken aan onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Met een groot bouwhek spandoek, geregeld door de voetbal vereniging, waren wij zichtbaar op het toernooi.

Wij willen Afrim Geuze en de voetbal vereniging bedanken voor een mooi opgeleverd spandoek en voor weer een geweldige editie van het FCD barbecue bedrijven toernooi. Wij hopen dat de zichtbaarheid leidt tot betere resultaten dan dat Charmain had gepresteerd met zijn recreatieve elftal. Gelukkig maakte de derde helft veel goeds vergeleken met de behaalde 11e plek van de twaalf concurrenten in de prestatieve poule. 

 

FC Dauwendaele