Resultaten

Hans Baljeu

zondag mei 8, 2022

Na mijn operatie (heupprothese) was ik op zoek naar een mogelijkheid om weer fit en mobiel te worden. krachttraining was een optie maar de grotere sportscholen trok mij niet echt aan. Waar moest ik beginnen? Toen heb ik een aantal personal trainers aangeschreven met de vraag of zij iets voor mij konden betekenen.

Charmain stuurde me een berichtje met de vraag om eens langs te komen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Het klikte eigenlijk meteen, ik werd gerust gesteld en kreeg inzicht in het trainingsplan en de mogelijkheden bij DC strength and transforming. Kort daarna begonnen met een traject waarin rekening werd gehouden met mijn beperkingen op dat moment. Nu ben ik ongeveer 6 maanden bezig. Het is ongelofelijk hoeveel we samen al bereikt hebben in zo’n korte tijd.

Mijn heup is veel sterker en soepeler geworden, en dat helpt mijn enorm in het dagelijkse leventje. Ook de rest van mijn lichaam is onderhanden genomen en ik herken mezelf bijna niet meer terug als ik in de spiegel kijk, dus dat is een mooie bijkomstigheid. Zelfdiscipline en doorzettingsvermogen moet ik zelf meenemen maar de begeleiding is professioneel en persoonlijk.  De trainingen zijn intensief en steeds word ik uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Samen met thuistrainingen, waarvoor ik ook adviezen krijg, heeft het tot geweldige resultaten geleid.

Daarnaast is het altijd een feestje om weer te gaan, we maken het ook gezellig. Nu heb ik de smaak te pakken en besloten er nog 6 maanden aan vast te plakken. Ik kan het iedereen aanraden maar de eerste stap moet je zelf zetten.

d9c3a33c-d34e-4790-ab01-eee93d46608b