Resultaten

Wendy Knulst

zondag mei 15, 2022

Ik ben bij DC Strength TransformingTraining terecht gekomen omdat ik al een anderhalf jaar knie klachten had. Ik heb in mijn rechter knie een nieuwe kruisband gekregen beide meniscus waren gescheurd waarvan links behoorlijk beschadigt. 

Ik had hiervoor al een jaar bij de fysio gelopen waarbij ik op een bepaald punt voor mijn gevoel niet meer verder kwam. De kracht in mijn rechterbeen was aanzienlijk vermindert, mijn been had immers voor de operatie een half jaar stil gelegen! Ik had dan ook de nodige moeite om dit op de juiste wijze terug te krijgen. Na veel reviews te hebben gelezen van verschillende partijen kwam ik bij DC Strength TransformingTraining uit, tijdens mijn gesprek met Dimitri was ik al snel overtuigd. Dimitri is vakkundig op het gebied van sport en herstel, hij geeft dan ook een goeie uitleg bij elke oefening die je doet. Dit geeft je een juiste kijk op je herstel en hoe je lichaam reageert op bepaalde oefeningen. 

Nu anderhalf jaar later is niet alleen mijn rechterbeen een groot gedeelte hersteld, ook mijn algehele conditie is er erg op vooruit gegaan. Ik had nooit kunnen denken dat ik ooit nog zou voetballen, iets wat ik nu de laatste maanden weer kan. Mijn ervaring hier is dat ik elke week weer warm en hartelijk word ontvangen, dat ik gepusht word tot het uiterste en dat DC Strength TransformingTraining echt het beste uit je wilt halen. Zij gaan niet voor half werk en halen dan ook echt het beste in je naar boven door niet alleen fysieke oefeningen maar ook door de kennis m.b.t voeding met je te delen.

Mijn ervaring hier is alleen maar veel lof, ik ga er met veel plezier naar toe en ik stap elke keer weer voldaan naar buiten. Je bouwt een band op en je voelt veel vertrouwen wat weer positief werkt op je herstel. Ik kan DC Strength Transforming Training ten harte aanbevelen aan een ieder die wil werken aan elke vorm van herstel. 

31bbbc45-e676-4d1c-b372-6aab8a8ac52a