Resultaten

Ingrid Wentink

vrijdag november 1, 2019

Ruim 5 maanden geleden is Ingrid Wentink begonnen met personal training bij DC Strength Transforming Training. Enerzijds omdat ze graag wat strakker in haar vel wilde zitten en anderzijds omdat zij behoefte had aan de welbekende stok achter de deur.

Ingrid: “Ik ben 5 maanden geleden begonnen met trainen onder begeleiding van Dimitri. Ik wilde steviger in mijn vel zitten, de bekende “vrouwen dingetjes” zeg maar… Voorheen hield ik het sporten nooit lang vol, maar dankzij Dimitri nu wel! Ik heb veel geleerd en ken nu oefeningen die aan mijn wensen voldoen. De zichtbare resultaten geven mij kracht om verder te gaan. Ik kan het iedereen aanraden!”

De behoefte van Ingrid zien we bij veel vrouwen terug, vooral wanneer ze nog niet bekend zijn met fitness. Ze hebben vaak een bepaald doel voor ogen, maar niet de kennis in huis om deze te behalen. Wij snappen dat het dan erg lastig kan zijn om jezelf te motiveren. Als je niet weet welke oefeningen je het beste uit kunt voeren of beter nog hoe je ze uit moet voeren, dan zul je ook niet de gewenste resultaten bereiken en uiteindelijk dus afhaken!

Dimitri heeft voor Ingrid daarom trainingen samengesteld die op haar sportspecifieke doelen waren afgestemd. Door daarnaast steeds variatie in de trainingen aan te brengen heeft hij haar ook laten zien dat fitness niet saai hoeft te zijn en je er wel degelijk plezier in kunt hebben.

In het dagelijks leven werkt Ingrid bij de Esso aan de Sloeweg in Vlissingen. Kom je toevallig bij Ingrid om je auto vol te gooien of een bakje te doen, neem dan onze flyer mee en profiteer van introductiekorting!

Ingrid Wentink