Resultaten

Robin Buijs

vrijdag november 1, 2019

Robin Buijs traint nu enkele maanden onder begeleiding van Dimitri. Zij kennen elkaar via het werk in de transportbranche, waar ze collega’s van elkaar zijn. Als fulltime vrachtwagenchauffeur zit Robin veel, wanneer je hierbij niet de juiste houding aanneemt kan dit op termijn voor klachten gaan zorgen. Dit is voor hem dan ook de aanleiding geweest om te beginnen met personal training. Zoals veel mensen had hij zelf niet gedacht dat je ook hiervoor de hulp van een personal trainer in kunt schakelen.

Robin: “Personal training, dat is niks voor mij dacht ik! Tot ik nek- en rugklachten kreeg en van de fysiotherapeut moest gaan sporten. Ik had gehoord dat Dimitri en Charmain serieus te werk gaan en niets is minder waar. Ik krijg goede uitleg en er wordt goed gelet op hoe ik oefeningen uitvoer. Ik ben zeer blij dat ik de stap heb gezet en kan het iedereen aanraden.”

Dimitri is met hem aan de slag gegaan om zijn spieren te versterken en hem bewuster te maken van zijn houding. Dit hebben we gedaan door niet alleen oefeningen uit te voeren, maar ook de techniek en het nut van de oefening goed uit te leggen. Hierdoor snapt Robin waarom het belangrijk is om bepaalde spiergroepen te trainen en kan hij dit na onze trainingen ook zelf voortzetten.

In slechts 12 weken tijd heeft Robin super goede resultaten behaald. Hij ervaart minder klachten en zoals je op onderstaande foto’s kunt zien, is de houding van zijn nek en rug verbeterd. Om dit te bereiken hebben we gewerkt aan zijn rompstijfheid en hem geleerd om met de juiste ademhalingstechnieken kracht te genereren als hij zich schrap moet zetten voor zwaar tilwerk. Dit hebben we voornamelijk gedaan door hem de romanian deadlift en de overhead press correct aan te leren.

Robin Buijs
Robin Buijs