Resultaten

Jeffrey de Jong

vrijdag november 1, 2019

Voedingsschema

Rond de maand December (2018) heb ik contact gezocht met Charmain.

Mijn doelen waren vrij duidelijk. Afvallen maar met behoud van (enige) spiermassa.

Aangezien dit in de maand December was vertelde Charmain dat het toch misschien verstandiger is om weer contact op te nemen in de maand Januari.

Charmain kent mij al langer dan vandaag.

Begin Januari nogmaals contact opgenomen met Charmain. Zoals afgesproken heeft Charmain een voedingsschema in elkaar gezet om af te vallen. Vaak bij online voedingsschema’s heb je het probleem dat er producten bijzitten die vrij onbekend zijn zoals Qiunoa. Gelukkig hield Charmain het heel simpel. Uiteraard wel gevarieerd maar simpel. Ook werd er gevraagd of je iets niet lust of enige vorm hebt van allergieën. Gelukkig was dit niet het geval. Het mooie van Charmain is dat er ook uitleg wordt gegeven over de caloriebehoeftes van een persoon.

Aangezien ik ook op nog op voetbal zit en fitness had hij verschillende  caloriebehoeftes nodig. Het komt er op neer als je een dag niet sport heb je minder calorieën nodig dan dat je wel sport. Dit heb ik uiteraard vrij serieus genomen. Na een weekje kreeg ik al een appje van Charmain. “Hoe gaat het.. hou je het nog een beetje vol”. Dit werd uiteraard dik gewaardeerd. Ik vertelde hoe het ging en had ook nog wat vragen. Hij vertelde mij ook meteen dat ik hem altijd kon appen over verschillende zaken. Uiteraard wel over zakelijke dingen en niet over de stapavond(en) in Middelburg. Volkomen logisch natuurlijk.

De 2,5 maand is vrij snel voorbij gevlogen. Ik heb wekelijks contact gehad met Charmain. De Feedback was uitstekend. Doordat ik zo gedisciplineerd was kreeg ik ook vaak te horen van Charmain. “Moet je niet eens een keer een CHEATDAY inlassen” . Kijk dat zijn leuke appjes om te lezen. Ook vroeg ik vaak af. Moet ik niet minder calorieën innemen om het proces te versnellen. Hierop kreeg ik de feedback. Het gaat goed Jef. Blijf gewoon zo doorgaan. Het gaat goed.

Ik heb echt het gevoel gekregen bij DC Strength Transforming dat het meer was dan alleen een voedingsschema. Zoals ik hierboven heb beschreven is de feedback uitstekend. Ik kan het iedereen aanbevelen om te proberen. Het enige wat er wel wordt gevraagd is een enige vorm van discipline maar dat ligt helemaal aan jezelf.

Ik heb de volgende doelen voor mijzelf gesteld.

  • Afvallen met (enige) behoud van spiermassa.
  • Geen alcohol
  • Gedisciplineerd omgaan met je voeding.

Ik vindt dat ik het aardig goed heb gedaan. Uiteraard kan het altijd beter maar zonder DC Strength Transforming was dit zonder meer niet gelukt. 

Bedankt Charmain en Dimitri.

Jefff