Resultaten

Remko Hoogendoorn

vrijdag november 1, 2019

Weinig vooruitgang, niet echt een plan en weinig kennis van de juiste technieken. Zo was ik al een tijdje bezig met fitness. Dat moest anders en daarom besloot ik begin dit jaar een intake gesprek te maken met Dimitri.

Tijdens dit gesprek kon ik aangeven wat mijn doel was; een aantal goede basisoefeningen en schema’s aanleren om mijn gehele lichaam te trainen. Dit in plaats van alle losse en willekeurige oefeningen op de ‘machines’ die ik altijd deed. Eventuele blessures kwamen in dit gesprek ook aan bod. Niet geheel onbelangrijk zoals later tijdens de trainingen bleek…

Een week later kon ik gelijk aan de slag met oefeningen als back squat, Romanian deadlift en landmine press. Sommige oefeningen had ik nog nooit gedaan of zelfs maar van gehoord. Tijdens een squat speelde een blessure aan mijn rug opeens pijnlijk op. Een waarschuwing dat een goede techniek en ademhaling erg belangrijk zijn! Hier heeft Dimitri dan ook goed de focus op gelegd.

Na drie maanden trainen met Dimitri merkte ik alweer vooruitgang. Extra leuk was het dan ook om tijdens de laatste begeleide training weer eens de 100kg te halen met bankdrukken. Dat was al lang geleden! Nu kan ik zelf verder aan de slag met de trainingsschema’s van Dimitri. En voortaan op de goede manier!

171b66fe-4105-41f5-a601-4678cf366af4